Klauzula Informacyjna dla kandydatów na podstawie art. 13 RODO

 

Podstawa prawna: Dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia rekrutacji na aplikowane stanowisko, na postawie art. 221 § 1 Kodeksu pracy w związku z art. 88 RODO i art. 6 ust. 1 lit. c RODO oraz na podstawie wyrażonej zgody - art. 6 ust. 1 lit. a RODO – w zakresie wykraczającym poza art. 221 § 1 Kodeksu pracy.

Informujemy, że w związku z podaniem przez Pana/Panią danych osobowych celem wzięcia udziału w rekrutacji:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Autenti spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, z siedzibą przy ul. Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań,, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS nr 0000436998, nr NIP: 7831693251, z którym można kontaktować się pisemnie za pośrednictwem poczty tradycyjnej na adres ul. Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań, lub elektronicznie na adres e-mail: [email protected]
  2. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia rekrutacji na aplikowane przez Pana/Panią stanowisko oraz przeprowadzenia i rozstrzygnięcia przyszłych rekrutacji na aplikowane przez Pana/Panią stanowisko (tylko w przypadku wyrażenia zgody).
  3. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane przez okres 3 miesięcy tj. przez okres niezbędny do realizacji celu, w którym zostały przesłane, a także przez czas niezbędny do zabezpieczenia lub dochodzenia ewentualnych roszczeń.
  4. Przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych;
  5. W zakresie jakim Pana/Pani dane przetwarzane są na podstawie udzielonej przez Pana/Pani zgody, przysługuje prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  6. Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w przypadku uznania, że przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza przepisy prawa;
  7. Podanie przez Pana/Panią danych jest dobrowolne, choć w zakresie określonym w art. 221 § 1 Kodeksu pracy niezbędne do udziału w procesie rekrutacji;
  8. Pana/Pani dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany;
  9. Pana/Pani dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym je na zlecenie, to jest partnerom świadczącym usługi przeprowadzania rekrutacji, partnerom świadczącym usługi techniczne (rozwijanie i utrzymywanie systemów informatycznych i serwisów internetowych);
  10. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
Autenti sp. z o.o.

Specjalista Digital Marketing

Autenti sp. z o.o.O firmie

Rekrutacja zdalna

Rekrutacja zdalna

To wyróżnienie ofert oznacza, że cały proces rekrutacyjny jest prowadzony zdalnie. Dowiedz się więcej
Rekrutacja zdalna

Autenti sp. z o.o.

Sobieszyńska 25

Warszawa

Autenti łączy w sobie energię startupu i ambicje dojrzałej firmy. Mamy pasję i duże doświadczenie na rynku internetowym. Tworzymy nowatorskie projekty. Pracujemy z zamiłowania do technologii, którą wykorzystujemy, aby budować efektywne modele biznesowe dla naszych Partnerów. Jeśli interesują Cię cyfrowe technologie, posiadasz pasję, kompetencje i doświadczenie na rynku internetowym, cenisz rozwój i pracę z najlepszymi specjalistami i chcesz pracować w firmie z przyszłością – jesteś osobą, której  szukamy!
SPECJALISTA DIGITAL MARKETING
Miejsce pracy: Warszawa

Czym będziesz się zajmował?

  • Tworzeniem treści wspierających realizację celów (m.in. landing page, komunikaty do klientów, tutoriale, FAQ, materiały sprzedażowe, etc.),
  • Zarządzaniem treściami na stronie www za pośrednictwem CMS’a,
  • Zarządzaniem powierzonymi kampaniami od briefu, przez mierzenie i raportowanie KPI, dobór narzędzi, wdrożenie działań i ich raportowanie,
  • Nadzorem nad poprawnością techniczną prowadzonych działań,
  • Przygotowaniem analiz i raportów z realizowanych działań,
  • Wsparciem w realizacji działań digital marketingowych w różnych kanałach,

Co dla Ciebie?

  • Środowisko sprzyjające ciągłemu rozwojowi,
  • Udział w pracach nad produktem, który ROBI RÓŻNICĘ!
  • Prywatny pakiet medyczny,
  • Karta sportowa,
  • Elastyczne godziny pracy,
  • Wyjazdy integracyjne,

Czego szukamy u kandydatów?

  • Umiejętności tworzenia komunikatów handlowych, ("lekkiego pióra"),
  • Znajomości specyfiki funkcjonowania sprzedażowych kampanii internetowych,
  • Swobody w posługiwaniu się językiem angielskim (min. na poziomie B2),
  • 2 lat doświadczenia w obszarze realizacji działań marketingu internetowego,
  • Umiejętności podejmowania decyzji w oparciu o dane (w tym znajomość Google Analytics),
  • Doświadczenia w obsłudze CMS’ów,
  • Zmysłu estetycznego i dbałości o szczegóły,

Dodatkowe informacje

Zespół:

Jesteśmy dobrze zorganizowanym, niewielkim zespołem. Doskonale wiemy co z Autenti chcemy osiągnąć i wspieramy się w realizacji celu. Uczymy się od siebie nawzajem i sami podnosimy sobie poprzeczkę - to daje nam poczucie, że ciągle się rozwijamy. Spieramy się, motywujemy i cieszymy ze swoich sukcesów. Integrujemy się wspólnie gotując i dyskutując o kawie (w naszej szafce znajdziesz 100% arabica, średnio-palona, blend, różnych odmian).

Mile widziane:

  • Znajomości HTML i CSS na poziomie podstawowym.
[rekrutacja prowadzona online]

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk:

Prosimy o dodanie klauzuli o przetwarzaniu danych osobowych:
 
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Dowiedz się o Nas więcej na:  www.autenti.com

 

Autenti łączy w sobie energię startupu i ambicje dojrzałej firmy. Mamy pasję i duże doświadczenie na rynku internetowym. Tworzymy nowatorskie projekty. Pracujemy z zamiłowania do technologii, którą wykorzystujemy, aby budować efektywne modele biznesowe dla naszych Partnerów. Jeśli interesują Cię cyfrowe technologie, posiadasz pasję, kompetencje i doświadczenie na rynku internetowym, cenisz rozwój i pracę z najlepszymi specjalistami i chcesz pracować w firmie z przyszłością – jesteś osobą, której  szukamy!
SPECJALISTA DIGITAL MARKETING

Czym będziesz się zajmował?

  • Tworzeniem treści wspierających realizację celów (m.in. landing page, komunikaty do klientów, tutoriale, FAQ, materiały sprzedażowe, etc.),
  • Zarządzaniem treściami na stronie www za pośrednictwem CMS’a,
  • Zarządzaniem powierzonymi kampaniami od briefu, przez mierzenie i raportowanie KPI, dobór narzędzi, wdrożenie działań i ich raportowanie,
  • Nadzorem nad poprawnością techniczną prowadzonych działań,
  • Przygotowaniem analiz i raportów z realizowanych działań,
  • Wsparciem w realizacji działań digital marketingowych w różnych kanałach,

Czego szukamy u kandydatów?

  • Umiejętności tworzenia komunikatów handlowych, ("lekkiego pióra"),
  • Znajomości specyfiki funkcjonowania sprzedażowych kampanii internetowych,
  • Swobody w posługiwaniu się językiem angielskim (min. na poziomie B2),
  • 2 lat doświadczenia w obszarze realizacji działań marketingu internetowego,
  • Umiejętności podejmowania decyzji w oparciu o dane (w tym znajomość Google Analytics),
  • Doświadczenia w obsłudze CMS’ów,
  • Zmysłu estetycznego i dbałości o szczegóły,

Dodatkowe informacje

Zespół:

Jesteśmy dobrze zorganizowanym, niewielkim zespołem. Doskonale wiemy co z Autenti chcemy osiągnąć i wspieramy się w realizacji celu. Uczymy się od siebie nawzajem i sami podnosimy sobie poprzeczkę - to daje nam poczucie, że ciągle się rozwijamy. Spieramy się, motywujemy i cieszymy ze swoich sukcesów. Integrujemy się wspólnie gotując i dyskutując o kawie (w naszej szafce znajdziesz 100% arabica, średnio-palona, blend, różnych odmian).

Mile widziane:

  • Znajomości HTML i CSS na poziomie podstawowym.

Co dla Ciebie?

  • Środowisko sprzyjające ciągłemu rozwojowi,
  • Udział w pracach nad produktem, który ROBI RÓŻNICĘ!
  • Prywatny pakiet medyczny,
  • Karta sportowa,
  • Elastyczne godziny pracy,
  • Wyjazdy integracyjne,
[rekrutacja prowadzona online]

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk:

Prosimy o dodanie klauzuli o przetwarzaniu danych osobowych:
 
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Dowiedz się o Nas więcej na:  www.autenti.com

 

Ogłoszenie archiwalne