Klauzula informacyjna przy pobieraniu danych osobowych

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest PCC Intermodal S.A. z siedzibą w Gdyni przy ul. Hutniczej 16;

2) audytorem wewnętrznym ds. ochrony danych w PCC Intermodal S.A. jest pani Maja Heinowska: [email protected];

3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na podstawie Ustawy z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922;

4) odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą osoby upoważnione do prowadzenia procesu rekrutacji – pracownicy Sekcji Kadr, Płac i zarządzania Personelem, dyrektorzy i team leaderzy;

5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 6-ciu miesięcy od dnia rozpoczęcia procesu rekrutacji;

6) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

8) podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest wymogiem procesu rekrutacji. Jest Pani/Pan zobowiązana/y do ich podania, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości udziału w procesie rekrutacji.

PCC Intermodal S.A.

Specjalista ds. Funduszy Unijnych

PCC Intermodal S.A.O firmie

Rekrutacja zdalna

Rekrutacja zdalna

To wyróżnienie ofert oznacza, że cały proces rekrutacyjny jest prowadzony zdalnie. Dowiedz się więcej
Rekrutacja zdalna

PCC Intermodal S.A.

Hutnicza 16

Gdynia

top
top

PCC Intermodal S.A. – Spółka z branży transportu intermodalnego,  należąca do międzynarodowej grupy kapitałowej PCC SE,  zatrudniająca obecnie ponad 440 osób w sześciu oddziałach na terenie Polski, poszukuje kandydatów na stanowisko:

SPECJALISTA DS. FUNDUSZY UNIJNYCH
Miejsce pracy: Gdynia

Opis stanowiska:

  • rozliczanie projektów współfinansowanych ze środków unijnych, przygotowywanie wniosków o płatność, monitorowanie stopnia osiągniętych wskaźników, przygotowywanie raportów okresowych, bieżący kontakt z instytucją finansującą;
  • poszukiwanie dostępnych źródeł bezzwrotnego finansowania inwestycji i działalności;
  • przygotowywanie wniosków aplikacyjnych;
  • przygotowywanie analiz, budżetów oraz biznes planów projektów współfinansowanych.

Wymagania:

  • min. 2-letnie doświadczenie w realizacji i rozliczaniu projektów dofinansowanych w ramach różnych programów unijnych;
  • doświadczenie w przygotowywaniu aplikacji o środki unijne do instytucji krajowych;
  • umiejętność pracy w zespole;
  • bardzo dobra znajomość MS Excel.

Oferujemy

  • umowę o pracę
  • stałe wynagrodzenie, system nagród
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • dofinansowanie do wakacji
  • becikowe
  • prywatna opieka medyczna na preferencyjnych warunkach
  • spotkania integracyjne
  • dofinansowanie do szkoleń, kursów językowych
  • brak dress code'u
Aplikacje
(C.V., zgoda na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby rekrutacji) należy składać za pomocą przycisku aplikowania.
 
W tytule e-maila proszę umieścić nazwę stanowiska oraz imię i nazwisko kandydata.


Spółka skontaktuje się jedynie z wybranymi kandydatami.

Spółka skontaktuje się jedynie z wybranymi kandydatami.

Klikając w przycisk „Aplikuj”, „Aplikuj teraz” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do PCC Intermodal SA z siedzibą w Gdyni przy ul. Hutniczej 16, zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
 
Jeżeli chcesz, abyśmy zachowali Twoje CV w naszej bazie, umieść dodatkowo w CV następującą zgodę: „Zgadzam się na przetwarzanie przez PCC Intermodal SA danych osobowych zawartych w moim zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji”.

W każdym czasie możesz cofnąć zgodę, kontaktując się z nami pod adresem [email protected]
 
Twoje dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy lub w innych ustawach szczegółowych (według wymogów ogłoszenia), przetwarzamy w oparciu o przepisy prawa i ich podanie jest konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Pozostałe dane osobowe (np. wizerunek) przetwarzamy na podstawie Twojej dobrowolnej zgody, którą wyraziłaś/eś wysyłając nam swoje zgłoszenie rekrutacyjne i ich podanie nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.
 
Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe zawarte w zgłoszeniu rekrutacyjnym także w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, jeżeli roszczenia dotyczą prowadzonej przez nas rekrutacji. W tym celu będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na ustaleniu, dochodzeniu lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi.
 
Masz prawo dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraziłeś zgodę) do innego administratora danych. Masz także prawo do wniesienia skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (w przyszłości: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
 
Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres 3 miesięcy, a gdy wyraziłaś/eś zgodę na udział w przyszłych rekrutacjach przez okres 6 miesięcy. Ponadto Twoje dane osobowe możemy przechowywać dla celów ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami związanymi z procesem rekrutacji przez okres 6 miesięcy.

PCC Intermodal S.A. – Spółka z branży transportu intermodalnego,  należąca do międzynarodowej grupy kapitałowej PCC SE,  zatrudniająca obecnie ponad 440 osób w sześciu oddziałach na terenie Polski, poszukuje kandydatów na stanowisko:

SPECJALISTA DS. FUNDUSZY UNIJNYCH

Opis stanowiska:

  • rozliczanie projektów współfinansowanych ze środków unijnych, przygotowywanie wniosków o płatność, monitorowanie stopnia osiągniętych wskaźników, przygotowywanie raportów okresowych, bieżący kontakt z instytucją finansującą;
  • poszukiwanie dostępnych źródeł bezzwrotnego finansowania inwestycji i działalności;
  • przygotowywanie wniosków aplikacyjnych;
  • przygotowywanie analiz, budżetów oraz biznes planów projektów współfinansowanych.

Wymagania:

  • min. 2-letnie doświadczenie w realizacji i rozliczaniu projektów dofinansowanych w ramach różnych programów unijnych;
  • doświadczenie w przygotowywaniu aplikacji o środki unijne do instytucji krajowych;
  • umiejętność pracy w zespole;
  • bardzo dobra znajomość MS Excel.

Oferujemy

  • umowę o pracę
  • stałe wynagrodzenie, system nagród
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • dofinansowanie do wakacji
  • becikowe
  • prywatna opieka medyczna na preferencyjnych warunkach
  • spotkania integracyjne
  • dofinansowanie do szkoleń, kursów językowych
  • brak dress code'u
Aplikacje
(C.V., zgoda na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby rekrutacji) należy składać za pomocą przycisku aplikowania.
 
W tytule e-maila proszę umieścić nazwę stanowiska oraz imię i nazwisko kandydata.


Spółka skontaktuje się jedynie z wybranymi kandydatami.

Spółka skontaktuje się jedynie z wybranymi kandydatami.

Klikając w przycisk „Aplikuj”, „Aplikuj teraz” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do PCC Intermodal SA z siedzibą w Gdyni przy ul. Hutniczej 16, zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
 
Jeżeli chcesz, abyśmy zachowali Twoje CV w naszej bazie, umieść dodatkowo w CV następującą zgodę: „Zgadzam się na przetwarzanie przez PCC Intermodal SA danych osobowych zawartych w moim zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji”.

W każdym czasie możesz cofnąć zgodę, kontaktując się z nami pod adresem [email protected]
 
Twoje dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy lub w innych ustawach szczegółowych (według wymogów ogłoszenia), przetwarzamy w oparciu o przepisy prawa i ich podanie jest konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Pozostałe dane osobowe (np. wizerunek) przetwarzamy na podstawie Twojej dobrowolnej zgody, którą wyraziłaś/eś wysyłając nam swoje zgłoszenie rekrutacyjne i ich podanie nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.
 
Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe zawarte w zgłoszeniu rekrutacyjnym także w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, jeżeli roszczenia dotyczą prowadzonej przez nas rekrutacji. W tym celu będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na ustaleniu, dochodzeniu lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi.
 
Masz prawo dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraziłeś zgodę) do innego administratora danych. Masz także prawo do wniesienia skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (w przyszłości: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
 
Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres 3 miesięcy, a gdy wyraziłaś/eś zgodę na udział w przyszłych rekrutacjach przez okres 6 miesięcy. Ponadto Twoje dane osobowe możemy przechowywać dla celów ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami związanymi z procesem rekrutacji przez okres 6 miesięcy.

Ogłoszenie archiwalne