Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

Cichowlas Polskie WarzywaO firmie

  • Krerowo (pow. poznański), wielkopolskie

  • Ogłoszenie wygasło 12 dni temu
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Specjalista

Cichowlas Polskie Warzywa

JarzyNove jest rodzinną spółką działającą w obszarze fresh cut warzyw i owoców.

Firma powstała na bazie  wieloletniego doświadczenia zdobytego w pakowaniu, konfekcjonowaniu i dystrybucji  świeżych warzyw i owoców do sieci handlowych.

Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

Miejsce pracy: Krerowo (pow. poznański)

OPIS STANOWISKA:

  • nadzór i doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
  • wdrożenie i nadzorowanie systemu IFS
  • uczestnictwo w audytach jednostek certyfikujących, audytach klientowskich oraz jednostek kontrolnych
  • prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
  • doskonalenie procesów w obszarze produkcji
  • wprowadzanie działań korygujących

WYMAGANIA:

  • wykształcenie wyższe (technologia żywności, zarządzanie jakością, towaroznawstwo)
  • doświadczenie w branży spożywczej
  • znajomość przepisów prawa żywnościowego polskiego i europejskiego
  • biegłość w zakresie wymagań norm HACCP,IFS,ISO 9001

OFERUJEMY:

  • umowę o pracę
  • pracę w dynamicznie rozwijającej się rodzinnej firmie
  • pakiet medyczny
  • ubezpieczenia pracownicze
  • premie uznaniowe
  • bony świąteczne

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia.Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.


JarzyNove jest rodzinną spółką działającą w obszarze fresh cut warzyw i owoców.

Firma powstała na bazie  wieloletniego doświadczenia zdobytego w pakowaniu, konfekcjonowaniu i dystrybucji  świeżych warzyw i owoców do sieci handlowych.

Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

OPIS STANOWISKA:

  • nadzór i doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
  • wdrożenie i nadzorowanie systemu IFS
  • uczestnictwo w audytach jednostek certyfikujących, audytach klientowskich oraz jednostek kontrolnych
  • prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
  • doskonalenie procesów w obszarze produkcji
  • wprowadzanie działań korygujących

WYMAGANIA:

  • wykształcenie wyższe (technologia żywności, zarządzanie jakością, towaroznawstwo)
  • doświadczenie w branży spożywczej
  • znajomość przepisów prawa żywnościowego polskiego i europejskiego
  • biegłość w zakresie wymagań norm HACCP,IFS,ISO 9001

OFERUJEMY:

  • umowę o pracę
  • pracę w dynamicznie rozwijającej się rodzinnej firmie
  • pakiet medyczny
  • ubezpieczenia pracownicze
  • premie uznaniowe
  • bony świąteczne

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia.Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy