Antal Engineering & Operations

Specjalista ds. Jakości Produkcji Żywności [rekrutacja prowadzona online lub telefonicznie]

Antal Engineering & Operations O firmie

Rekrutacja zdalna

Rekrutacja zdalna

To wyróżnienie ofert oznacza, że cały proces rekrutacyjny jest prowadzony zdalnie. Dowiedz się więcej
Rekrutacja zdalna
  • wielkopolskie

  • Ważna jeszcze 5 dni
    do: 2 kwi 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Specjalista
Antal jest liderem rekrutacji specjalistów i menedżerów oraz doradztwa HR. Marka obecna jest w 35 krajach, w Polsce działa od 1996 roku. Biura w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu oraz Gdańsku prowadzą projekty w Polsce i za granicą, dla największych globalnych oraz lokalnych przedsiębiorstw z wszystkich sektorów gospodarki.
Zespół Antal Engineering & Operations specjalizuje się w rekrutacjach stałych, jak również rekrutuje specjalistów i menadżerów na zasadzie outsourcingu. Nasz obszar działalności to inżynieria, zarządzanie produkcją, jakością, łańcuchem dostaw, utrzymaniem ruchu, dział badań i rozwoju, zarządzanie rozwojem procesów, projektów i produktów zarówno na szczeblu lokalnym jak i w skali międzynarodowej. W skład dywizji wchodzą zespoły zajmujące się rekrutacją wysokiej klasy specjalistów, jak i menadżerów dla przemysłu: motoryzacyjnego, maszynowego, lotniczego, elektronicznego, wydobywczego, chemicznego, energetycznego, FMCG, jak również dla branży budowlanej i TSL.

Dla producenta znanej marki na rynku produktów FMCG marki, poszukujemy Kandydatów na stanowisko:

Specjalista ds. Jakości Produkcji i Kontroli Jakości Żywności

Miejsce pracy: woj. dolnośląskie lub woj. wielkopolskie

/206/02/2020/HS

Zadania:

  • koordynacja wdrożenia i aktualizacja systemu zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności,
  • koordynacja pracy Zespołu HACCP,
  • wspieranie zespołów w zakresie opracowywania i wdrażania programów działań zapobiegawczych,
  • opracowywanie i kontrola dokumentacji systemowej,
  • monitorowanie, interpretacje i wdrażanie wymagań związanych z systemem zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
  • przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych, opracowywanie raportów,
  • inicjowanie oraz nadzorowanie działań zmierzających do poprawy jakości wyrobów,
  • czynny udział w procesach jakościowych, walidacji procesów wytwórczych, kwalifikacji urządzeń, pomieszczeń, systemów pomocniczych zgodnie z wymogami GMP,
  • czynny udział w przygotowaniu rocznego przeglądu systemu zarządzania,
  • prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu systemu bezpieczeństwa żywności, GMP, GHP oraz wymagań prawa żywnościowego.

Wymagania:

  • doświadczenie we wdrażaniu i doskonaleniu systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności,
  • wykształcenie wyższe (preferowane: przetwórstwo żywności, biotechnologia, zarządzanie jakością),
  • wiedza z zakresu żywienia lub nauk o żywności,
  • praktyczna znajomość przepisów prawa żywnościowego, znakowania produktów,
  • znajomość standardów BRC / IFS / ISO 22000,
  • analityczne myślenie i efektywne rozwiązywanie problemów,
  • doświadczenie w prowadzeniu projektów i raportowaniu ich statusu,
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego.

Oferta:

  • umowa o pracę
  • ciekawa praca, różnorodne wyzwania,
  • możliwość rozwoju w międzynarodowej organizacji
  • dodatkowe benefity (m.in bezpłatna opieka lekarska, Multisport),
  • możliwość korzystania z firmowej kantyny
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony www.antal.pl

Dla producenta znanej marki na rynku produktów FMCG marki, poszukujemy Kandydatów na stanowisko:

Specjalista ds. Jakości Produkcji i Kontroli Jakości Żywności

Miejsce pracy: woj. dolnośląskie lub woj. wielkopolskie

Numer ref.: /206/02/2020/HS

Zadania:

  • koordynacja wdrożenia i aktualizacja systemu zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności,
  • koordynacja pracy Zespołu HACCP,
  • wspieranie zespołów w zakresie opracowywania i wdrażania programów działań zapobiegawczych,
  • opracowywanie i kontrola dokumentacji systemowej,
  • monitorowanie, interpretacje i wdrażanie wymagań związanych z systemem zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
  • przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych, opracowywanie raportów,
  • inicjowanie oraz nadzorowanie działań zmierzających do poprawy jakości wyrobów,
  • czynny udział w procesach jakościowych, walidacji procesów wytwórczych, kwalifikacji urządzeń, pomieszczeń, systemów pomocniczych zgodnie z wymogami GMP,
  • czynny udział w przygotowaniu rocznego przeglądu systemu zarządzania,
  • prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu systemu bezpieczeństwa żywności, GMP, GHP oraz wymagań prawa żywnościowego.

Wymagania:

  • doświadczenie we wdrażaniu i doskonaleniu systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności,
  • wykształcenie wyższe (preferowane: przetwórstwo żywności, biotechnologia, zarządzanie jakością),
  • wiedza z zakresu żywienia lub nauk o żywności,
  • praktyczna znajomość przepisów prawa żywnościowego, znakowania produktów,
  • znajomość standardów BRC / IFS / ISO 22000,
  • analityczne myślenie i efektywne rozwiązywanie problemów,
  • doświadczenie w prowadzeniu projektów i raportowaniu ich statusu,
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego.

Oferta:

  • umowa o pracę
  • ciekawa praca, różnorodne wyzwania,
  • możliwość rozwoju w międzynarodowej organizacji
  • dodatkowe benefity (m.in bezpłatna opieka lekarska, Multisport),
  • możliwość korzystania z firmowej kantyny
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Ogłoszenie archiwalne