Hochland Polska Sp. z o.o.

Specjalista ds. Jakości

Hochland Polska Sp. z o.o.O firmie

Rekrutacja zdalna

Rekrutacja zdalna

To wyróżnienie ofert oznacza, że cały proces rekrutacyjny jest prowadzony zdalnie. Dowiedz się więcej
Rekrutacja zdalna
  • Węgrów, ul. Gdańska 83

    Węgrów, mazowieckie
  • Ważna jeszcze 20 dni
    do: 25 lip 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Specjalista (Mid / Regular)

Jesteśmy jednym z największych europejskich producentów sera. Oferujemy szeroką gamę innowacyjnych produktów: serów topionych, twarogowych i dojrzewających. W Polsce produkujemy je w dwóch zakładach:  w Kaźmierzu (k/Poznania), gdzie mieści się centrala firmy oraz w Węgrowie (k/Siedlec). By codziennie dostarczać niezmiennie najwyższą jakość, stale rozwijamy się i uczymy, a nasza struktura żywo reaguje na potrzeby biznesu i rynku. Obecnie zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji na stanowisko: 

 

Specjalista ds. Jakości
Miejsce pracy: Węgrów

Do zadań zatrudnionej osoby należeć będzie:

  • realizacja działań związanych z funkcjonowaniem systemów, procesów i programów, w tym szkoleniowych, mających na celu zagwarantowanie bezpieczeństwa i wysokiej jakości wszystkich wyrobów zakładu produkcyjnego (m.in. przygotowywanie specyfikacji wyrobów gotowych, analiza wskaźników i statystyk jakościowych, udział w analizie sensorycznej wyrobu gotowego);
  • dbanie o stałe podnoszenie standardów bezpieczeństwa i jakości zarówno surowców, opakowań, jak i wyrobów gotowych w całym łańcuchu dostaw (m.in. udział w zadaniach dotyczących utrzymania zasad GMP/GHP, systemu HACCP, Food Defense);
  • krzewienie kultury jakości w zakładzie produkcyjnym (m.in. przeprowadzanie szkoleń dla pracowników w zakresie bezpieczeństwa  jakości żywności).

Od kandydatów wymagamy:

  • Wykształcenia wyższego (mikrobiologia, biologia, technologia żywności, biotechnologia);
  • Doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku, najchętniej w firmie z sektora produkcji spożywczej;
  • Znajomości programu znajomość systemu HACCP, systemów zarządzania jakością (IFS, BRC, FSSC), technologii żywności, prawa żywnościowego;
  • Umiejętności przeprowadzania auditów wewnętrznych i dostawców;
  • Wiedzy na temat jakości produktów spożywczych i surowców;
  • Samodzielności w wykonywaniu obowiązków;
  • Bardzo dobrej organizacji pracy i orientacji na cele;
  • Umiejętności efektywnego działania pod presją czasu;
  • Umiejętności otwartej komunikacji;
  • Znajomości języka angielskiego na poziomie min. B2.

Informujemy, że przesyłając dokumenty aplikacyjne wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zawartych w tych dokumentach, w zakresie niewskazanym w przepisach prawa pracy, przez Hochland Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Kaźmierzu, ul. Okrężna 2, 64-530 Kaźmierz, w celu udziału w prowadzonym procesie rekrutacyjnym. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie wycofać zgodę, kierując informację o jej wycofaniu do Hochland Polska Sp. z o.o. na adres e-mail: [email protected]. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

  1. Administratorem danych osobowych jest Hochland Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Kaźmierzu, ul. Okrężna 2, 64-530 Kaźmierz (dalej Administrator). Z Administratorem można się skontaktować przy pomocy adresu e-mail [email protected] lub na ww. adres siedziby Administratora.
  2. Dane osobowe przetwarzane są w celu przeprowadzenia przez Administratora procesu rekrutacyjnego.
  3. Podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych w zakresie wynikającym z art. 22(1) Kodeksu pracy jest obowiązek prawny spoczywający na Administratorze (art. 6 ust. 1 lit. c RODO); w przypadku podania danych osobowych w zakresie szerszym niż określony w przepisach prawa pracy, podstawą prawną ich przetwarzania w ww. celu jest zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).
  4. Odbiorcami danych osobowych jest personel Administratora oraz podmioty świadczące usługi na rzecz Administratora (tj. usługi IT i wsparcia technicznego), które muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki. Podmioty te mają dostęp do danych tylko w zakresie niezbędnym do realizacji spoczywających na nich zadań.
  5. Dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia procesu rekrutacji.
  6. Przysługuje Pani/Panu prawo do:
  • żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych,
  • cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  1. Podanie danych jest dobrowolne, jednak jest warunkiem wzięcia udziału w prowadzonym procesie rekrutacji. Niepodanie danych będzie skutkowało brakiem możliwości wzięcia w nim udziału.
  2. Dane osobowe nie będą wykorzystywane do podejmowania zautomatyzowanych decyzji, w tym profilowania.

Jesteśmy jednym z największych europejskich producentów sera. Oferujemy szeroką gamę innowacyjnych produktów: serów topionych, twarogowych i dojrzewających. W Polsce produkujemy je w dwóch zakładach:  w Kaźmierzu (k/Poznania), gdzie mieści się centrala firmy oraz w Węgrowie (k/Siedlec). By codziennie dostarczać niezmiennie najwyższą jakość, stale rozwijamy się i uczymy, a nasza struktura żywo reaguje na potrzeby biznesu i rynku. Obecnie zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji na stanowisko: 

 

Specjalista ds. Jakości

Do zadań zatrudnionej osoby należeć będzie:

  • realizacja działań związanych z funkcjonowaniem systemów, procesów i programów, w tym szkoleniowych, mających na celu zagwarantowanie bezpieczeństwa i wysokiej jakości wszystkich wyrobów zakładu produkcyjnego (m.in. przygotowywanie specyfikacji wyrobów gotowych, analiza wskaźników i statystyk jakościowych, udział w analizie sensorycznej wyrobu gotowego);
  • dbanie o stałe podnoszenie standardów bezpieczeństwa i jakości zarówno surowców, opakowań, jak i wyrobów gotowych w całym łańcuchu dostaw (m.in. udział w zadaniach dotyczących utrzymania zasad GMP/GHP, systemu HACCP, Food Defense);
  • krzewienie kultury jakości w zakładzie produkcyjnym (m.in. przeprowadzanie szkoleń dla pracowników w zakresie bezpieczeństwa  jakości żywności).

Od kandydatów wymagamy:

  • Wykształcenia wyższego (mikrobiologia, biologia, technologia żywności, biotechnologia);
  • Doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku, najchętniej w firmie z sektora produkcji spożywczej;
  • Znajomości programu znajomość systemu HACCP, systemów zarządzania jakością (IFS, BRC, FSSC), technologii żywności, prawa żywnościowego;
  • Umiejętności przeprowadzania auditów wewnętrznych i dostawców;
  • Wiedzy na temat jakości produktów spożywczych i surowców;
  • Samodzielności w wykonywaniu obowiązków;
  • Bardzo dobrej organizacji pracy i orientacji na cele;
  • Umiejętności efektywnego działania pod presją czasu;
  • Umiejętności otwartej komunikacji;
  • Znajomości języka angielskiego na poziomie min. B2.

Informujemy, że przesyłając dokumenty aplikacyjne wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zawartych w tych dokumentach, w zakresie niewskazanym w przepisach prawa pracy, przez Hochland Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Kaźmierzu, ul. Okrężna 2, 64-530 Kaźmierz, w celu udziału w prowadzonym procesie rekrutacyjnym. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie wycofać zgodę, kierując informację o jej wycofaniu do Hochland Polska Sp. z o.o. na adres e-mail: [email protected]. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

  1. Administratorem danych osobowych jest Hochland Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Kaźmierzu, ul. Okrężna 2, 64-530 Kaźmierz (dalej Administrator). Z Administratorem można się skontaktować przy pomocy adresu e-mail [email protected] lub na ww. adres siedziby Administratora.
  2. Dane osobowe przetwarzane są w celu przeprowadzenia przez Administratora procesu rekrutacyjnego.
  3. Podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych w zakresie wynikającym z art. 22(1) Kodeksu pracy jest obowiązek prawny spoczywający na Administratorze (art. 6 ust. 1 lit. c RODO); w przypadku podania danych osobowych w zakresie szerszym niż określony w przepisach prawa pracy, podstawą prawną ich przetwarzania w ww. celu jest zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).
  4. Odbiorcami danych osobowych jest personel Administratora oraz podmioty świadczące usługi na rzecz Administratora (tj. usługi IT i wsparcia technicznego), które muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki. Podmioty te mają dostęp do danych tylko w zakresie niezbędnym do realizacji spoczywających na nich zadań.
  5. Dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia procesu rekrutacji.
  6. Przysługuje Pani/Panu prawo do:
  • żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych,
  • cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  1. Podanie danych jest dobrowolne, jednak jest warunkiem wzięcia udziału w prowadzonym procesie rekrutacji. Niepodanie danych będzie skutkowało brakiem możliwości wzięcia w nim udziału.
  2. Dane osobowe nie będą wykorzystywane do podejmowania zautomatyzowanych decyzji, w tym profilowania.

Ogłoszenie archiwalne