reklama

Praca szef kuchni

Mamy dla Ciebie 11 ofert
    • Żywiec, Bielsko-Biała
    OPIS STANOWISKA: Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: zarządzanie całością pracy kuchni i zatrudnionego w nim zespołu tworzenie karty menu Bistro oraz cateringowych ofert kulinarnych rozwój umiejętności i motywację...
    opublikowana: 24 sierpnia 2019
    • Gliwice
    Nadzór nad jakością produkcji posiłków, Przygotowywanie posiłków na podstawie naszych receptur, Sporządzanie kosztorysów i dziennej analizy kosztów, Organizacja pracy zespołu, Kontrola przestrzegania zasad higienicznych, Dbanie o najwyższe...
    opublikowana: 22 sierpnia 2019
    • Mielec, Wola Chorzelowska (pow. mielecki)
    Do obowiązków będzie należeć: Tworzenie nowego menu, sezonowa aktualizacja oferowanych usług, Organizacja pracy kuchni oraz nadzór nad pracownikami, układanie grafików pracy oraz rozliczanie czasu pracy podległego zespołu, Zapewnienie...
    opublikowana: 22 sierpnia 2019
    • Warszawa
    Sprawdziłeś(aś) się w pracy jako szef kuchni lub zastępca, masz duże doświadczenie oraz apetyt na „coś” więcej? Chcesz budować swój profesjonalny wizerunek w wyjątkowym miejscu na gastronomicznej mapie Polski? Świetnie czujesz się animując duże...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • Zabrze
    Opis stanowiska: Głównym celem stanowiska będzie zarządzanie zapleczem kuchennym, personelem oraz przygotowywanie posiłków, tworzenie nowych dań i potraw, kreowanie karty menu. Do zadań na stanowisku Szefa Kuchni będzie należało: kreowanie...
    opublikowana: 19 sierpnia 2019
    • Gniewkowo
    Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Organizację pracy kuchni Układanie menu, ofert kulinarnych oraz nadzór nad estetyką i jakością serwowanych dań, wraz z opracowywaniem receptur i analizą food cost Utrzymywanie i przestrzeganie...
    opublikowana: 19 sierpnia 2019
    • Wrocław
    Opis stanowiska: odpowiedzialność za kuchnię i podległy zespół, zarządzanie zespołem pracowników, tworzenie ofert kulinarnych i menu, nadzorowanie jakości serwowanych dań, tworzenie raportów HACCP, realizacja wyznaczonych celów. ...
    opublikowana: 18 sierpnia 2019
    • Francja
    Zakres zadań: przygotowywanie dań kuchni gorącej i zimnej współpraca z kucharzami odpowiedzialność za pracę danej sekcji realizacja zamówień według norm sporządzanie listy produktów, dbanie o zaopatrzenie organizacje pracy na kuchni dbałość o...
    opublikowana: 15 sierpnia 2019
    • Dublin, Irlandia
    Idealny kandydat powinien: Mieć minimum 2 lata doświadczenia w dużej restauracji lub cateringu Posiadać umiejętność pracy zespołowej i dobrej organizacji pracy Pasjonować się gotowaniem oraz tworzeniem nowych posiłków Utrzymywać wysoki standard...
    opublikowana: 12 sierpnia 2019
    • Poznań
    Do głównych zadań należy: tworzenie ofert kulinarnych oraz karty menu wraz z opracowywaniem receptur i analiza food cost kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni kontrola produktywności...
    opublikowana: 2 sierpnia 2019
reklama