Hotel Szlak Bursztynowy Spółka z o.o.

Szef Kuchni

Hotel Szlak Bursztynowy Spółka z o.o.O firmie

9,000‐12,500 zł brutto / mies.

Hotel Szlak Bursztynowy Spółka z o.o.

Nadmorska 1

Jarosławiec (pow. sławieński)

Hotel Szlak Bursztynowy, jeden z najlepiej ocenianych obiektów nad morzem, położony zaledwie 150m od morza poszukuje osoby na stanowisko:

SZEF KUCHNI
w Restauracji Bufetowej
Miejsce pracy: Jarosławiec (pow. sławieński)

Twoje zadania:

  • przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych
  • przygotowywanie obiadokolacji dla gości hotelowych
  • dbałość o najwyższe standardy czystości kuchni i jakości wydawanych posiłków
  • dbałość o racjonalne wykorzystywanie powierzonych produktów, sprzętu kuchennego
  • nadzorowanie pracy podległego personelu

Wymagania:

  • umiejętność przygotowywania doskonale smakujących dań rybnych, mięsnych, warzywnych, zup, przekąsek itp.
  • min. 2 lata doświadczenia na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni
  • aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • płynna znajomość j. polskiego

Chcemy zaoferować Tobie:

  • pracę w doskonale ocenianym hotelu
  • stabilne zatrudnienie (umowa o pracę)
  • prywatne ubezpieczenie medyczne
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • system premiowo-motywacyjny
  • możliwość zakwaterowania niedaleko miejsca pracy
  • pracę 150m od morza
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
Zapraszamy do współpracy!
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Hotel Szlak Bursztynowy, jeden z najlepiej ocenianych obiektów nad morzem, położony zaledwie 150m od morza poszukuje osoby na stanowisko:

SZEF KUCHNI
w Restauracji Bufetowej

Twoje zadania:

  • przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych
  • przygotowywanie obiadokolacji dla gości hotelowych
  • dbałość o najwyższe standardy czystości kuchni i jakości wydawanych posiłków
  • dbałość o racjonalne wykorzystywanie powierzonych produktów, sprzętu kuchennego
  • nadzorowanie pracy podległego personelu

Wymagania:

  • umiejętność przygotowywania doskonale smakujących dań rybnych, mięsnych, warzywnych, zup, przekąsek itp.
  • min. 2 lata doświadczenia na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni
  • aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • płynna znajomość j. polskiego

Chcemy zaoferować Tobie:

  • pracę w doskonale ocenianym hotelu
  • stabilne zatrudnienie (umowa o pracę)
  • prywatne ubezpieczenie medyczne
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • system premiowo-motywacyjny
  • możliwość zakwaterowania niedaleko miejsca pracy
  • pracę 150m od morza
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.
Zapraszamy do współpracy!

Ogłoszenie archiwalne