Szef kuchni
Bon Vivant Sp. z o.o.
- Hoża 61, Śródmieście, WarszawaWarszawa, mazowieckie
- ważna jeszcze 16 dnido: 23 lip 2022
- umowa o pracę, kontrakt B2B
- pełny etat
- pracownik fizyczny
- Praca od zaraz
- Tryb wypłaty:miesięczna
Bon Vivant Sp. z o.o.
Hoża 61
Śródmieście
Warszawa
Twój zakres obowiązków
efektywne zarządzanie kuchnią i zespołem
tworzenie autorskiego, sezonowego menu
dbałość o standardy wydawanych dań
optymalne zarządzanie stanami magazynowymi
kontrola wskaźnika FC
Nasze wymagania
min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
umiejętność zarządzania kuchnią i zespołem
umiejętność obliczania FC dań i stosowania się do nich
umiejętność przygotowania potraw zgodnie z recepturami
umiejętność przygotowywania dań mięsnych i wegetariańskich
kreatywność i pomysłowość
dobra organizacja pracy własnej
aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
To oferujemy
umowę o pracę
stabilne zatrudnienie
atrakcyjne wynagrodzenie, brak górnego limitu zarobków
pracę w systemie zmianowym
możliwość samorealizacji
O nas
Aruba Sophisticated Ribs Bar to restauracja w samym centrum Warszawy, specjalizująca się w żeberkach z Wieprzowiny Złotnickiej w autorskich marynatach.