Ta oferta pracy jest nieaktualna od 45 dni. Sprawdź aktualne oferty pracy dla Ciebie

Szef Kuchni

  • Warszawa, mazowieckie
  • Kierownik
  • 07.03.2018

    Pracodawca ma prawo zakończyć rekrutację we wcześniejszym terminie.

    top
    W związku z dynamicznym rozwojem Hotelu 4*
    poszukujemy pracownika na stanowisko
    Szef Kuchni
    Miejsce pracy: Warszawa (okolice)

    OPIS STANOWISKA:

     

    Hotel 4* o ugruntowanej pozycji w branży, działający na polskim rynku od kilku lat, poszukuje Szefa Kuchni. Będzie on odpowiedzialny za zapewnienie najwyższej jakości usług gastronomicznych i operacyjnych hotelowej restauracji, organizację pracy i zarządzanie personelem zgodnie z wyznaczonymi standardami, prawidłową gospodarkę magazynową oraz nadzór nad wszelkimi pracami na kuchni.

     

    Do zadań Osoby na stanowisku Szefa Kuchni należeć będzie: 

    • Prowadzenie kuchni w oparciu o najwyższej jakości produkty celem pozyskania szerokiego grona stałych klientów Hotelu,
    • Współtworzenie ofert gastronomicznych oraz planowanie kart menu,
    • Dbałość o jakość i walory smakowe przygotowywanych potraw,
    • Opracowanie menu zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka,
    • Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,
    • Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny oraz odpowiedzialność za porządek na kuchni,
    • Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, utrzymywanie pozytywnych wyników   
      w zakresie audytów,
    • Obserwowanie trendów, działań konkurencji i wprowadzanie nowości do menu celem zwiększania wolumenu sprzedaży,
    • Obsługa klienta zgodnie z najwyższymi standardami,
    • Planowanie, organizacja oraz rozliczanie czasu pracy podległego personelu,
    • Motywowanie podległego zespołu,
    • Raportowanie do bezpośredniego przełożonego.

    Od Kandydatów oczekujemy:

    • Wykształcenia kierunkowego,
    • Minimum 3-letniego doświadczenia na tym samym lub podobnym stanowisku,
    • Znajomości kuchni polskiej oraz kuchni świata,
    • Znajomości systemu HACCP i BHP,
    • Pracy zgodnie z wytyczonymi standardami,
    • Dyspozycyjności, odpowiedzialności oraz dobrej organizacji pracy własnej,
    • Umiejętności nawiązywania i utrzymywania relacji,
    • Odporności na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu,
    • Komunikatywności i samodzielności,
    • Wysokiej kultury osobistej.

    Oferujemy:

    • Możliwość rozwoju zawodowego,
    • Ciekawą i pełną wyzwań pracę w gronie profesjonalistów w restauracji o wysokiej i ugruntowanej ocenie gości,
    • Dogodne formy zatrudnienia,
    • Przyjazną atmosferę pracy.

    Aplikacje w języku polskim zawierające CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny
    z zaznaczoną w temacie nazwą stanowiska
    prosimy przesłać klikając w przycisk aplikowania.

     

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.
    Na tym etapie rekrutacji pracodawca chce pozostać anonimowy. Dowiedz się więcej