Szef Kuchni

Rekrutacja ukrytaO firmie

  • Zakopane

    małopolskie
  • Ogłoszenie wygasło 4 lat temu
  • Specjalista

Rekrutacja ukryta

Firma będąca właścicielem czterogwiazdkowego hotelu, poszukuje kandydata na stanowisko:

Szef Kuchni

Miejsce pracy: Zakopane
Region: małopolskie
  • Kompleksowa organizacja i koordynacja pracy kucharzy i pracowników kuchni w celu zapewnienia ciągłości produkcji, standardów jakościowych i procedur administracyjnych (zarządzanie podległym personelem)
  • Nadzór i kontrola nad wysokim standardem i jakością przygotowywanych potraw
  • Przestrzeganie standardów pracy, receptur oraz wypracowanych i obowiązujących zasad pracy w hotelu
  • Kontrola i nadzór nad kosztami gastronomicznymi, odpowiedzialność za utrzymanie kosztów na odpowiednim poziomie
  • Wykształcenie kierunkowe
  • Minimum 3-letnie doświadczenie zawodowe na stanowisku Szefa Kuchni w hotelu czterogwiazdkowym lub w prestiżowej restauracji
  • Umiejętność zarządzania zespołem i motywowania pracowników do osiągania jak najwyższego poziomu obsługi
  • Odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu
  • Wysoka kultura osobista
  • Komunikatywna znajomość j. angielskiego
  • Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia
  • Pracę w zgranym zespole

CV wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych prosimy przesyłać za pomocą przycisku Aplikuj.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).


Firma będąca właścicielem czterogwiazdkowego hotelu, poszukuje kandydata na stanowisko:

Szef Kuchni
  • Kompleksowa organizacja i koordynacja pracy kucharzy i pracowników kuchni w celu zapewnienia ciągłości produkcji, standardów jakościowych i procedur administracyjnych (zarządzanie podległym personelem)
  • Nadzór i kontrola nad wysokim standardem i jakością przygotowywanych potraw
  • Przestrzeganie standardów pracy, receptur oraz wypracowanych i obowiązujących zasad pracy w hotelu
  • Kontrola i nadzór nad kosztami gastronomicznymi, odpowiedzialność za utrzymanie kosztów na odpowiednim poziomie
  • Wykształcenie kierunkowe
  • Minimum 3-letnie doświadczenie zawodowe na stanowisku Szefa Kuchni w hotelu czterogwiazdkowym lub w prestiżowej restauracji
  • Umiejętność zarządzania zespołem i motywowania pracowników do osiągania jak najwyższego poziomu obsługi
  • Odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu
  • Wysoka kultura osobista
  • Komunikatywna znajomość j. angielskiego
  • Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia
  • Pracę w zgranym zespole

CV wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych prosimy przesyłać za pomocą przycisku Aplikuj.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy