Oferta pracy

Szef Kuchni

Goldfinch InvestmentsO firmie

Goldfinch Investments

Bohaterów II Armii Wojska Polskiego 64

Zgorzelec

Nieustannie się rozwijamy i zmieniamy!
W związku z planowanym otwarciem nowego, prestiżowego Hotelu Villatoro zlokalizowanego w zabytkowej części Zgorzelca, tuż przy granicy niemieckiej, w pierwszej linii zabudowy nad Nysą, poszukujemy doświadczonego pasjonata, osoby dobrze zorganizowanej i komunikatywnej, która chciałby się podjąć wyzwania na stanowisku Szefa Kuchni.
SZEF KUCHNI

Dołączając do nas zyskujesz:

  • Możliwość rozwoju w dynamicznej organizacji i różnorodnych konceptach hotelowo- gastronomicznych, udział w stażach, konkursach kulinarnych etc.,
  • Pracę w nowoczesnej i bardzo dobrze wyposażonej kuchni,
  • Pracę w stabilnym przedsiębiorstwie, z polskim kapitałem, które nie jest zagrożone upadkiem, zamknięciem itp.,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie, adekwatne do posiadanego doświadczenia, sięgającego
    do 10 tysięcy złotych,
  • Pomoc w relokacji,
  • Umowę B2B,
  • Auto służbowe oraz telefon służbowy,
  • Benefity – OK System, atrakcyjne ubezpieczenie grupowe,
  • Unikalną kulturę pracy oraz atmosferę.

 

Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:

  • Organizacja pracy kuchni bankietowej, cukierni oraz kuchni a'la carte,
  • Tworzenie ofert, menu sezonowego,
  • Dbałość o najwyższy standard wydawanych dań,
  • Nadzór nad podległym personelem,
  • Zamawianie towarów i troska o należytą gospodarkę magazynową,
  • Przeprowadzanie oraz rozliczenia inwentaryzacji,
  • Monitoring wyników food cost,
  • Ścisła współpraca oraz raportowanie do dyrektora hotelu,
  • Dbałość o dobrą opinię hotelu i interesy spółki.

 

Do naszego zespołu poszukujemy osób odpowiedzialnych, komunikatywnych, ambitnych, pełnych energii i pasji, stanowiących wzór do naśladowania i potrafiących działać zespołowo.

 

Dodatkowo oczekujemy:

  • Ogromnej obsesji do gotowania i rozwijania swoich umiejętności,
  • Minimum 5-letniego doświadczenia na stanowisku szefa kuchni lub jego zastępcy, w renomowanym obiekcie hotelowym/restauracji,
  • Dyspozycyjności oraz zaangażowania w pracę,
  • Gotowości na ewentualną relokację,
  • Znajomości najnowszych trendów w gastronomii,
  • Znajomości klasycznych i nowoczesnych technik gotowania,
  • Znajomości oraz szacunek do produktów - polityka zero waste,
  • Wysoko rozwiniętych zdolności interpersonalnych,
  • Podstawowy poziom znajomości języka angielskiego lub niemieckiego,
  • Prawo jazdy kat. B.

 

Brzmi ciekawie? To Twoja ogromna szansa na rozwój! Aplikuj już dziś!
Osoby zainteresowane zapraszamy do kontaktu telefonicznego
504 165 214 lub 504724 649

 

  • System premiowy
  • Kariera międzynarodowa
  • Rabaty dla pracowników
  • Ścieżka kariery
  • Ubezpieczenie grupowe
  • Opieka medyczna
  • Klasy patronackie
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pośrednictwem przycisku aplikowania. 
HoReCa

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy