background

Niestety, nie wspieramy Twojej przeglądarki

Niestety nie wpieramy Twojej przeglądarki co może znacznie wpłynąć na poprawne ładowanie skryptów strony.

Logo Pracuj.pl

Technolog ds. badań i rozwoju produktu

LisnerO firmie

Lisner

Strzeszyńska 38/42

Jeżyce

Poznań

Sprawdź jak dojechać

Twój zakres obowiązków

  • Inicjowanie, realizacja i nadzór rozwoju produktu od fazy koncepcji do wdrożenia (receptura +technologia)
  • Proaktywne poszukiwanie innowacji w obszarze receptur oraz technologii produkcji oraz ścisła współpraca w tym zakresie z innymi działami w organizacji
  • Proaktywne poszukiwanie oszczędności zarówno w obszarze wyrobów gotowych jak i istniejących procesów z zachowaniem wytycznych dotyczących jakości, terminu realizacji oraz budżetu
  • Relokacja receptur i procesów technologicznych pomiędzy zakładami w grupie i zakładami współpracującymi
  • Sporządzanie dokumentacji systemów jakości HACCP i norm ISO dotyczących działu (instrukcje stanowiskowe, procedury)
  • Nadzór nad procesem walidacji produktu, w tym testy technologiczne w obszarze produkcji dla rozwoju nowych surowców/produktów/technologii
  • Organizowanie paneli sensorycznych oraz czynności sprawozdawczych
  • Zbieranie i monitorowanie wszystkich szczegółów dotyczących weryfikacji surowców/produktu;
  • Nadzór i kontrola podczas wdrożenia nowego lub modyfikowanego asortymentu
  • Opracowywanie, wdrażanie i regularna kontrola receptur oraz specyfikacji wyrobu gotowego zgodnie z obowiązującym prawem i normami

Nasze wymagania

  • Wykształcenie wyższe w zakresie technologii żywności
  • Min. 5 letnie doświadczenie w przemyśle spożywczym (najchętniej w obszarze R&D - przetwórstwo rybne)
  • Doświadczenie w zarządzaniu projektami
  • Kompetencje przywódcze - 'strong leadership'
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie zaawansowanym; język niemiecki mile widziany;
  • Znajomość obowiązujących przepisów prawnych dotyczących produktów oraz dodatków funkcjonalnych do żywności
  • Znajomość systemów jakości obowiązujących w przemyśle spożywczym
  • Obsługa pakietu MS Office
  • Proaktywność w poszukiwaniu innowacji i nowych trendów na rynku
  • Zorientowanie na realizację celów
  • Umiejętność nawiązywania relacji biznesowych
  • Komunikatywność oraz umiejętność współpracy w ramach organizacji

To oferujemy

  • WSPÓŁPRACA – gramy do jednej bramki tworząc zgrany zespół
  • ZRÓŻNICOWANIE – pracujemy w wielokulturowych zespołach
  • ZMIENNOŚĆ – jesteśmy firmą, w której dużo się dzieje i nie sposób się u nas nudzić
  • ODPOWIEDZIALNOŚĆ – darzymy siebie zaufaniem i każdy bierze odpowiedzialność za swoją pracę
  • SPRAWCZOŚĆ – wdrażamy w życie nasze pomysły i możemy obserwować jak decyzje przez nas podjęte przekładają się na realne zmiany

Benefity

  • dofinansowanie zajęć sportowych
  • prywatna opieka medyczna
  • dofinansowanie nauki języków
  • dofinansowanie szkoleń i kursów
  • ubezpieczenie na życie
  • elastyczny czas pracy
  • zniżki na firmowe produkty i usługi
  • brak dress code’u
  • kawa / herbata
  • napoje
  • parking dla pracowników
  • program rekomendacji pracowników
  • ZFŚS

Lisner to godny zaufania pracodawca i jednocześnie niekwestionowany lider wśród firm produkujących przetwory rybne, sałatki, pasty i dania gotowe.

Lisner to zarówno wieloletnia tradycja, jak i innowacyjne technologie. Takie połączenie gwarantuje produkty najwyższej jakości, zadowolenie naszych klientów a dla nas - pracowników - satysfakcję z pracy.

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Powiadamiaj mnie o podobnych ofertach

Technolog ds. badań i rozwoju produktu, Strzeszyńska 38/42, Jeżyce, Poznań