Oferta pracy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Technolog Działu Badań i Rozwoju Produktów oraz Zapewnienia Jakości (R&D)

ULDO Polska sp. z o.o. & Co. sp.k.O firmie

  • Wrocław, dolnośląskie

  • Ogłoszenie wygasło miesiąc temu
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Specjalista

ULDO Polska to jeden z wiodących producentów mieszanek piekarskich i cukierniczych oraz innych komponentów dla piekarni i cukierni, działający w Polsce od 1992 roku.

ULDO Polska jest Ekspertem w kreowaniu innowacyjnych i unikatowych rozwiązań, którymi chętnie dzielimy się z naszymi Klientami, dając im gwarancję sukcesu.

ULDO Polska to również miejsce podejmowania wyzwań stawianych nam przez Klientów, czego wyrazem jest nasz Dział Badań i Rozwoju Produktów oraz Zapewnienia Jakości.

Dołącz do naszego Zespołu!

Technolog Działu Badań i Rozwoju Produktów oraz Zapewnienia Jakości (R&D)

Opis stanowiska:

  • Prowadzenie prac badawczo – rozwojowych w zakresie modyfikowania i tworzenia nowych produktów,
  • Stosowanie nowych i innowacyjnych surowców i rozwiązań technologicznych, w celu poprawy jakości produktów oraz optymalizacji kosztów ich wytworzenia,
  • Prowadzenie prac w zakresie rozwiązywania bieżących problemów technologicznych,
  • Opracowywanie i kompletowanie dokumentacji produktu (receptury, specyfikacje, kalkulacje),
  • Nadzór nad dokumentacją dot. systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności,
  • Prowadzenie szkoleń i pokazów technologicznych,
  • Udział w audytach, targach, konferencjach, wdrożeniach u Klienta.

Wymagania:

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku w firmie produkującej mieszanki piekarskie i cukiernicze lub w zakładzie piekarsko – cukierniczym,
  • Znajomość systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności,
  • Wykształcenie kierunkowe w zakresie technologii żywności (preferowana technologia zbóż),
  • Praktyczne umiejętności w zakresie tworzenia nowych produktów piekarskich i cukierniczych,
  • Umiejętność oceny sensorycznej produktów,
  • Dyspozycyjność, kreatywność, motywacja, odpowiedzialność w realizacji zadań,
  • Zainteresowanie branżą piekarsko - cukierniczą.

Oferujemy:

  • Dużą samodzielność na odpowiedzialnym stanowisku, dającym możliwość rozwoju zawodowego i osobistego,
  • Możliwość zatrudnienie na umowę o pracę,
  • Pakiet świadczeń pozafinansowych, finansowanie udziału w szkoleniach,
  • Profesjonalne laboratorium oraz bogato wyposażona piekarnia testowa.

Ogłoszenie archiwalne