KLAUZULA INFORMACYJNA - PROCES REKRUTACJI

Administratorem danych osobowych jest EURO - WELD J. Wenerski - M. Wenerski Spółka Jawna, ul. Wałowa, nr 4, 83-032 Pszczółki, REGON: 192891582, NIP: 5842482344 KRS: 0000300828.

We wszystkich sprawach dotyczących danych osobowych proszę o kontakt mailowy z administratorem, pisząc na adres [email protected]

Dane osobowe w zakresie wymienionym w art. 221 1 Kodeksu pracy, tj.: imię (imiona) i nazwisko, imiona rodziców, data urodzenia, miejsce zamieszkania (adres do korespondencji), wykształcenie, przebieg dotychczasowego zatrudnienia, będą przetwarzane w celu realizacji procesu rekrutacji w ramach realizacji obowiązku prawnego ciążącego na administratorze danych (podstawa prawna: 221 1 kodeksu pracy w zw. z art. 6 ust. 1 lit. c. Rozporządzenia z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej „Rozporządzenie”). Jeżeli wyrazi Pani/Pan na to zgodę Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane także w zakresie wizerunku (podstawa prawna: 222 § 1 kodeksu pracy w zw. z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia), przyszłych rekrutacji i/lub rekrutacji na inne stanowisko.

W razie wyrażenia w/w zgód, będzie Pan/Pani uprawniony do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Zgodę można cofnąć pisząc na adres [email protected]

Podanie danych osobowych, o których mowa w art. 221 1 Kodeksu pracy jest dobrowolne, ale konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji.  Podanie innych danych i wyrażenie w/w zgód jest dobrowolne i nie wpływa na możliwość udziału w rekrutacji ani ocenę kandydata.

Dane osobowe zebrane w celu realizacji procesu rekrutacji pracowników będą przetwarzane przez czas prowadzenia procesu rekrutacji. Następnie dane zostaną zniszczone.

W razie cofnięcia zgody na wykorzystanie wizerunku dane te zostaną niezwłocznie usunięte.

Przewidywane kategorie odbiorców danych (podmiotów przetwarzających dane w imieniu Administratora): upoważnieni pracownicy Administratora. Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.

Przysługują Pani/Panu następujące prawa odnośnie podanych danych osobowych:

  • prawo dostępu do danych (art. 15 RODO)
  • prawo żądania sprostowania danych (art. 16 RODO)
  • prawo żądania usunięcia danych (art. 17 RODO)
  • prawo żądania ograniczenia przetwarzania danych (art. 18 RODO)
  • prawo do przeniesienia danych (art. 20 RODO)
  • prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych
  • prawo wniesienia sprzeciwu co do przetwarzania danych osobowych

Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Informuję, że Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany.

Euro-Weld

Technolog - Kosztorysant

Euro-WeldO firmie

  • Gdańsk, Pruszcz Gdański, Wałowa 4, 83-032 Pszczółki, Polska

  • Ważna jeszcze miesiąc
    do: 5 maj 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Specjalista

Firma EURO-WELD jest firmą rodzinną, produkcyjną, świadczącą usługi w zakresie wykonawstwa rurociągów, zbiorników ciśnieniowych, parowników, wymienników ciepła, urządzeń i konstrukcji ze stali nierdzewnej. Wykonujemy projekty zgodnie z zamówieniem i dokumentacją klienta. Współpracujemy przede wszystkim z klientami ze Skandynawii i Europy Zachodniej przy projektach znajdujących zastosowanie m-in. w branżach offshore, morskiej, petrochemicznej, energetycznej, chemicznej, farmaceutycznej.

EURO-WELD poszukuje osoby na stanowisko:

Technolog - Kosztorysant
Miejsce pracy: Gdańsk (okolice), Pruszcz Gdański (okolice), Pszczółki (pow. gdański)

Miejsce pracy: Pszczółki koło Pruszcza Gdańskiego, Gdańsk

Wymiar czasu pracy: pełen etat

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • Analiza zapytań ofertowych oraz wymagań klienta dotyczących projektu, głównie w języku angielskim
  • Wstępna ocena wykonalności projektu
  • Przygotowywanie wycen m.in. rurociągów, zbiorników, urządzeń przemysłowych i procesowych
  • Kontakt z klientem w zakresie technicznym na etapie ofertowym

WYMAGANIA:

  • Doświadczenie w zakresie kosztorysowania i/lub technologii procesowych
  • Wykształcenie wyższe techniczne
  • Bardzo dobra znajomość rysunku technicznego, MS Office, AutoCad
  • Wiedza techniczna w obszarach: spawalnictwa, obróbki skrawaniem, obróbki plastycznej blach / rur
  • Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie, w tym terminologia techniczna
  • Skrupulatność, terminowość, umiejętność pracy w zespole

OFERUJEMY:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane terminowo
  • Grupowe ubezpieczenie na preferencyjnych warunkach
  • Stabilne warunki zatrudnienia w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Pracę w prężnie rozwijającej się firmie w międzynarodowym środowisku
  • Stanowisko do objęcia od zaraz


Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV klikając w przycisk APLIKUJ.

Proszę o zamieszczenie w CV następującej klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez EURO - WELD J. Wenerski - M. Wenerski Spółka Jawna, ul. Wałowa, nr 4, 83-032 Pszczółki, REGON: 192891582, NIP: 5842482344 KRS: 0000300828, jako Administratora Danych, w celu przeprowadzenia obecnej (oraz przyszłych rekrutacji na to samo lub inne stanowisko – opcjonalnie) rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz z dniem 25 maja 2018 r. zgodnie z Ogólnym Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych. Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do przeprowadzenia rekrutacji. Zapoznałem/łam się z Klauzulą Informacyjną zamieszczoną w ogłoszeniu o pracę.”

Firma EURO-WELD jest firmą rodzinną, produkcyjną, świadczącą usługi w zakresie wykonawstwa rurociągów, zbiorników ciśnieniowych, parowników, wymienników ciepła, urządzeń i konstrukcji ze stali nierdzewnej. Wykonujemy projekty zgodnie z zamówieniem i dokumentacją klienta. Współpracujemy przede wszystkim z klientami ze Skandynawii i Europy Zachodniej przy projektach znajdujących zastosowanie m-in. w branżach offshore, morskiej, petrochemicznej, energetycznej, chemicznej, farmaceutycznej.

EURO-WELD poszukuje osoby na stanowisko:

Technolog - Kosztorysant

Miejsce pracy: Pszczółki koło Pruszcza Gdańskiego, Gdańsk

Wymiar czasu pracy: pełen etat

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • Analiza zapytań ofertowych oraz wymagań klienta dotyczących projektu, głównie w języku angielskim
  • Wstępna ocena wykonalności projektu
  • Przygotowywanie wycen m.in. rurociągów, zbiorników, urządzeń przemysłowych i procesowych
  • Kontakt z klientem w zakresie technicznym na etapie ofertowym

WYMAGANIA:

  • Doświadczenie w zakresie kosztorysowania i/lub technologii procesowych
  • Wykształcenie wyższe techniczne
  • Bardzo dobra znajomość rysunku technicznego, MS Office, AutoCad
  • Wiedza techniczna w obszarach: spawalnictwa, obróbki skrawaniem, obróbki plastycznej blach / rur
  • Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie, w tym terminologia techniczna
  • Skrupulatność, terminowość, umiejętność pracy w zespole

OFERUJEMY:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane terminowo
  • Grupowe ubezpieczenie na preferencyjnych warunkach
  • Stabilne warunki zatrudnienia w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Pracę w prężnie rozwijającej się firmie w międzynarodowym środowisku
  • Stanowisko do objęcia od zaraz


Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV klikając w przycisk APLIKUJ.

Proszę o zamieszczenie w CV następującej klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez EURO - WELD J. Wenerski - M. Wenerski Spółka Jawna, ul. Wałowa, nr 4, 83-032 Pszczółki, REGON: 192891582, NIP: 5842482344 KRS: 0000300828, jako Administratora Danych, w celu przeprowadzenia obecnej (oraz przyszłych rekrutacji na to samo lub inne stanowisko – opcjonalnie) rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz z dniem 25 maja 2018 r. zgodnie z Ogólnym Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych. Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do przeprowadzenia rekrutacji. Zapoznałem/łam się z Klauzulą Informacyjną zamieszczoną w ogłoszeniu o pracę.”

Ogłoszenie archiwalne