BRENNTAG POLSKA Sp. z o.o.

Technolog w centrum rozwoju aplikacji spożywczych w dziale aplikacji słodkich

BRENNTAG POLSKA Sp. z o.o.O firmie

BRENNTAG POLSKA Sp. z o.o.

Kwasowa 5

Zgierz

TECHNOLOGA CENTRUM ROZWOJU APLIKACJI SPOŻYWCZYCH
W DZIALE APLIKACJI SŁODKICH

Miejsce pracy: Zgierz

CHCEMY POWIERZYĆ TOBIE NASTĘPUJĄCE ZADANIA:

  • prowadzenie projektów cukierniczych i piekarskich,
  • opracowywanie nowych receptur i modyfikacje już istniejących,
  • przeprowadzanie prób technologicznych w Centrum Aplikacyjnym lub w siedzibie klienta,
  • prowadzenie prac rozwojowych, testowanie nowych surowców,
  • wsparcie klientów w zakresie identyfikowania i eliminowania problemów technologicznych,
  • wsparcie technologiczne klientów w zakresie stosowania preparatów enzymatycznych,
  • obsługę administracyjną prowadzonych projektów,
  • współpracę z Product Managerami/Specjalistami/ Przedstawicielami Handlowymi w realizacji procesów sprzedaży.

LICZYMY NA ZAINTERESOWANIE OSÓB, KTÓRE:

  • mają wykształcenie średnie branżowe o specjalizacji cukiernik lub piekarz; wykształcenie kierunkowe wyższe z zakresu technologii żywności będzie dodatkowym atutem,
  • posiadają branżowe doświadczenie zawodowe i znajomość stosowanych technologii, szczególnie w branży piekarniczej,
  • znają język angielski na poziomie średniozaawansowanym (B2),
  • sprawnie używają MS Office i potrafią efektywnie korzystać z zasobów internetowych,
  • posiadają prawo jazdy kat. B,
  • dobrze współpracują w zespole, w wielokulturowym środowisku międzynarodowej organizacji,
  • znajomość SAP będzie przydatna, ale nie jest wymagana.
 

TECHNOLOGA CENTRUM ROZWOJU APLIKACJI SPOŻYWCZYCH
W DZIALE APLIKACJI SŁODKICH

Miejsce pracy: Zgierz

CHCEMY POWIERZYĆ TOBIE NASTĘPUJĄCE ZADANIA:

  • prowadzenie projektów cukierniczych i piekarskich,
  • opracowywanie nowych receptur i modyfikacje już istniejących,
  • przeprowadzanie prób technologicznych w Centrum Aplikacyjnym lub w siedzibie klienta,
  • prowadzenie prac rozwojowych, testowanie nowych surowców,
  • wsparcie klientów w zakresie identyfikowania i eliminowania problemów technologicznych,
  • wsparcie technologiczne klientów w zakresie stosowania preparatów enzymatycznych,
  • obsługę administracyjną prowadzonych projektów,
  • współpracę z Product Managerami/Specjalistami/ Przedstawicielami Handlowymi w realizacji procesów sprzedaży.

LICZYMY NA ZAINTERESOWANIE OSÓB, KTÓRE:

  • mają wykształcenie średnie branżowe o specjalizacji cukiernik lub piekarz; wykształcenie kierunkowe wyższe z zakresu technologii żywności będzie dodatkowym atutem,
  • posiadają branżowe doświadczenie zawodowe i znajomość stosowanych technologii, szczególnie w branży piekarniczej,
  • znają język angielski na poziomie średniozaawansowanym (B2),
  • sprawnie używają MS Office i potrafią efektywnie korzystać z zasobów internetowych,
  • posiadają prawo jazdy kat. B,
  • dobrze współpracują w zespole, w wielokulturowym środowisku międzynarodowej organizacji,
  • znajomość SAP będzie przydatna, ale nie jest wymagana.

DOŁĄCZAJĄC DO NAS:

  • będziesz członkiem zespołu pracującego w przyjaznej kulturze organizacyjnej, wspierającego rozwój biznesu w regionie Europy Środkowo-Wschodniej,
  • będziemy sprzyjać Twojemu rozwojowi zawodowemu i osobistemu,
  • zaoferujemy Tobie atrakcyjny system wynagrodzeń z pakietem świadczeń dodatkowych,
  • zapewnimy Tobie profesjonalne narzędzia pracy,
  • wraz z rocznym członkostwem w naszym zespole otrzymasz możliwości przystąpienia do finansowanego przez spółkę Pracowniczego Programu Emerytalnego "Brenntag PPE".

 

ZAPRASZAMY DO PRZESYŁANIA APLIKACJI.

Ogłoszenie archiwalne