Oferta pracy

Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Myszkowie moich danych osobowych w przedłożonych dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego na stanowisko Technolog Żywności. 

Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Technolog żywności

Okręgowa Spółdzielnia MleczarskaO firmie

  • Szpitalna 13B
    Myszków, śląskie
  • Ważna jeszcze miesiąc
    do: 21 sie 2021
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Specjalista

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska

Szpitalna 13B

Myszków

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska  w Myszkowie od 1989 r. jest producentem głownie serów żółtych, mleka ,kefiru i serwatki. Historia Nasza sięga lat 60 -tych , kiedy to  powstał pierwszy Zakład Mleczarski w Niegowie. Dostarczamy na rynek lokalny ,  Śląska i sieci wielkopowierzchniowych  produkty najwyższej jakości, zapewniając konsumentowi wyrazisty smak i produkt spełniający jego oczekiwania. 

Technolog żywności

Miejsce pracy: Myszków

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • Nadzór nad produkcją produktów mleczarskich.
  • Nadzór na prawidłową organizacją i przebiegiem procesów technologicznych nowych wyrobów, prób technologicznych i wdrażanie ich do produkcji.
  • Przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji technologicznej.
  • Nadzór nad funkcjonowaniem systemu zapewnienia jakości.
  • Współpraca z pozostałymi działami zakładu ( działem handlu, produkcji, technicznym , laboratorium).

WYMAGANIA :

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe ( technolog żywności, kontrola jakości).
  • Min. 1 rok doświadczenia w firmie z branży spożywczej.
  • Znajomość norm i systemów zarządzania jakością ( IFS/ BRC, ISO).
  • Znajomość prawa żywnościowego.
  • Zdolność analitycznego myślenia i samodzielność w działaniu.
  • Rozwinięte kompetencje interpersonalne ( komunikatywność , asertywność).
  • Umiejętność obsługi pakietu MS Office.
  • Mile widziane uprawnienia audytora wewnętrznego systemów zapewnienia jakości. 

OFERUJEMY:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji, umiejętności i uprawnień.
  • Samodzielne zadania i wyzwania zawodowe ( możliwość realnego wpływu na rozwój Spółdzielni i produktów mleczarskich).


Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska  w Myszkowie od 1989 r. jest producentem głownie serów żółtych, mleka ,kefiru i serwatki. Historia Nasza sięga lat 60 -tych , kiedy to  powstał pierwszy Zakład Mleczarski w Niegowie. Dostarczamy na rynek lokalny ,  Śląska i sieci wielkopowierzchniowych  produkty najwyższej jakości, zapewniając konsumentowi wyrazisty smak i produkt spełniający jego oczekiwania. 

Technolog żywności

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • Nadzór nad produkcją produktów mleczarskich.
  • Nadzór na prawidłową organizacją i przebiegiem procesów technologicznych nowych wyrobów, prób technologicznych i wdrażanie ich do produkcji.
  • Przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji technologicznej.
  • Nadzór nad funkcjonowaniem systemu zapewnienia jakości.
  • Współpraca z pozostałymi działami zakładu ( działem handlu, produkcji, technicznym , laboratorium).

WYMAGANIA :

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe ( technolog żywności, kontrola jakości).
  • Min. 1 rok doświadczenia w firmie z branży spożywczej.
  • Znajomość norm i systemów zarządzania jakością ( IFS/ BRC, ISO).
  • Znajomość prawa żywnościowego.
  • Zdolność analitycznego myślenia i samodzielność w działaniu.
  • Rozwinięte kompetencje interpersonalne ( komunikatywność , asertywność).
  • Umiejętność obsługi pakietu MS Office.
  • Mile widziane uprawnienia audytora wewnętrznego systemów zapewnienia jakości. 

OFERUJEMY:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji, umiejętności i uprawnień.
  • Samodzielne zadania i wyzwania zawodowe ( możliwość realnego wpływu na rozwój Spółdzielni i produktów mleczarskich).

Ogłoszenie archiwalne