Oferta pracy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Z-ca Dyrektora Gastronomii

Hotele Korona Sp. z o.o.O firmie

Hotele Korona Sp. z o.o.

Zegrzyńska 75

Jachranka (pow. legionowski)

Twój zakres obowiązków

  • Współpraca z Dyrektorem Gastronomii i Szefem Kuchni w zakresie prawidłowego funkcjonowania hotelu w dziale F&B

  • Zarządzanie zespołem kelnerów, barmanów, portierów i obsługi konferencji przy zachowaniu najwyższego standardu usług

  • Współudział w tworzeniu oferty gastronomicznej hotelu, zarządzanie realizacją celów sprzedażowych jak i optymalizacją kosztową w odniesieniu do podległego działu

  • Tworzenie i wdrażanie procedur mających na celu optymalne funkcjonowanie gastronomii

  • Podtrzymywanie relacji z kluczowymi klientami w zakresie eventów i imprez okolicznościowych

  • Rekrutowanie, motywowanie, szkolenia i rozwój podległego zespołu oraz jego kontrolę

  • Kreowanie przyjaznego środowiska pracy oraz dobrej atmosfery pracy

  • Sporządzanie raportów z działalności operacyjnej

Nasze wymagania

  • wykształcenie wyższe lub równorzędne w zakresie HORECA lub podobne

  • co najmniej trzyletnie doświadczenie na podobnym stanowisku;

  • umiejętności analityczne, umiejętność zarządzania kosztami w gastronomii;

  • znajomość przepisów BHP oraz HACCP, ich kontrola i przestrzeganie

  • umiejętność budowania motywacji u pracowników;

  • zorientowanie na wysoką jakość świadczonych usług;

  • wysoka motywacja do pracy, proaktywna i kreatywna postawa;

  • wysoko rozwinięte umiejętności organizacyjne;

  • umiejętność pracy w zespole;

  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem, znajomość zagadnień i specyfiki pracy w dziale F&B

  • znajomość języka angielskiego (znajomość innych języków będzie dodatkowym atutem)

  • Benefity

  • elastyczny czas pracy

  • zniżki na firmowe produkty i usługi

  • spotkania integracyjne

  • parking dla pracowników

  • paczki świąteczne

Hotele Korona Sp. z o.o.

Hotel Windsor to stylowy czterogwiazdkowy obiekt parkowo hotelowy położony w Jachrance nad Zalewem Zegrzyńskim. Jest to jedno z największych centrów konferencyjnych na Mazowszu. Na Klientów biznesowych czeka 35 sal konferencyjnych o łącznej powierzchni 4500m2 oraz 20ha terenu zielonego z parkiem linowym, plażą, oraz przystanią wodną.W hotelu znajdują się dwie restauracje, a szeroka oferta gastronomiczna sprawia, że jesteśmy jednym z najchętniej wybieranych obiektów zarówno na wydarzenia biznesowe jak również wszelkie przyjęcia okazjonalne.

Charakter obiektu sprawia, że praca nigdy nie jest monotonna. Przyjazna atmosfera oraz wsparcie współpracowników sprawiają, że Hotel Windsor jest miejscem, w którym można rozwijać swoje umiejętności.

Dlatego jeżeli chcesz, aby praca nigdy Ci się nie nudziła, pragniesz pracować przy ciekawych wydarzeniach, oraz rozwijać się zawodowo, koniecznie dołącz do naszego zespołu jako: Z-ca Dyrektora Gastronomii

Przewiń do profilu firmy