Oferta pracy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Zastępca kierownika gastronomii

PHT Sp. z o.o.

  • Warszawa

    Warszawa, mazowieckie
  • ogłoszenie wygasło ponad miesiąc temu
  • umowa o pracę
  • pełny etat
  • kierownik / koordynator
  • praca stacjonarna
  • Praca od zaraz
  • Praca zmianowa:nie
  • Dni pracy:dni robocze (poniedziałek - piątek)
  • Godziny pracy:elastyczny grafik
  • Tryb wypłaty:miesięczna
  • System wynagrodzeń:stała podstawa + premia za wyniki

Twój zakres obowiązków

  • Obowiązki:

  • Planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór nad wszystkimi działaniami w obszarze gastronomii

  • (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja).

  • Utrzymywanie dobrych relacji z aktualnymi klientami oraz aktywne pozyskiwanie nowych.

  • Współpraca z pozostałymi działami w hotelu

  • Nadzorowanie oraz współpraca nad przygotowaniem i przebiegiem imprez okolicznościowych.

  • Nadzorowanie pracy podległego personelu oraz nadzór nad jakością wykonywanych obowiązków celem

  • zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości.

  • Nadzorowanie stanu i jakości urządzeń oraz wyposażenia.

  • Nadzorowanie zaopatrzenia w surowce i półprodukty, kontakt z dostawcami.

  • Współpraca z szefami kuchni w zakresie zmian w menu.

  • Zapewnienie wykonywania zadań zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy.

  • Kontrola jakości oraz sposobu serwowania dań.

  • Tworzenie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników.

  • Realizacja planów budżetowych gastronomii, utrzymywanie wskaźników na odpowiednim poziomie.

  • Sporządzanie inwentaryzacji i prowadzenie rozliczeń magazynowych.

Nasze wymagania

Od Kandydatów oczekujemy:

Wykształcenia minimum średniego.

Minimum 2-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku kierowniczym.

Praktyki w zakresie organizacji przyjęć i bankietów.

Wiedzy i doświadczenia z obszaru procedur stosowanych w gastronomii.

Wysokich umiejętności interpersonalnych oraz dużej samodzielności w podejmowaniu decyzji.

Mile widziana znajomość programów gastronomicznych: ProRESS i ProGASS

Prawa jazdy kat. B.

To oferujemy

  • Firma oferuje:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie oraz dodatek premiowy

  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę

  • Pakiet medyczny i sportowy na korzystnych warunkach

  • Bogaty pakiet świadczeń socjalnych

  • Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko pracy

  • Pełne szkolenie z zakresu wykonywanych obowiązków

  • Możliwość rozwoju zawodowego

  • Zapewnia przyjazną atmosferę

O nas

Przedsiębiorstwo Hotelarskie w Warszawie posiada  średniej wielkości  Hotele***.

Hotel Hetman*** i Reytan*** stwarza ogromne możliwości rozwoju zawodowego dla pasjonatów hotelarstwa.

Jeżeli chcecie dołączyć do naszego zespołu i wspólnie dzielić pasje zapraszamy do złożenia aplikacji.

Udzielimy odpowiedniego wsparcia, tak abyś mógł/a bez problemu rozpocząć pracę, zaangażować się i rozwijać.