Oferta pracy

Zastępca Szefa Kuchni w cateringu

JAKUB FREITAGO firmie

5 000‐8 000 zł brutto / mies.
  • Gliwice, śląskie

  • Ogłoszenie wygasło miesiąc temu
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Kierownik

Jesteśmy firmą z branży gastronomicznej, na polskim rynku działamy od 2016 roku. Zajmujemy się przygotowaniem cateringu dietetycznego tzw. "diety pudełkowej" Jeśli podobnie jak my, masz pasję do gotowania, jesteś otwarty na nowe wyzwania i lubisz się uczyć, dołącz do naszego Zespołu.

Zastępca Szefa Kuchni w cateringu

Opis stanowiska:

  • Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami i procedurami
  • Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat
  • Dbanie o odpowiednią estetykę potraw
  • Wspólnie z Szefem Kuchni przygotowywanie planu pracy w danym dniu
  • Prowadzenie dokumentacji HACCP
  • Kontrola produktywności działu kuchni
  • Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
  • Nadzór nad jakością potraw
  • Współpraca z innymi działami w zakładzie (pakownia, cukiernia)

Wymagania

  • Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Znajomość HACCP i BHP
  • Doświadczenie w gastronomii na podobnym stanowisku minimum 5 lat
  • Efektywne zarządzanie i motywowania zespołu, w tym doskonała organizacja pracy własnej i zespołu.
  • Dyspozycyjność
  • Zaangażowanie w powierzone obowiązki

Poszukujemy kucharza z dużym doświadczeniem w produkcji masowej.

Oferujemy

  • Atrakcyjne wynagrodzenie -  5000- 8000 netto
  • Możliwość rozwoju zawodowego

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy