Klauzula informacyjna: ogłoszenie rekrutacyjne

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych w zakresie prowadzonej rekrutacji jest  Rankomat Sp. z o.o. Sp. k. zsiedzibą w Warszawie (01-141), ul. Wolska 88 – dalej „Administrator”.
  2. Pani/Pana dane osobowe w zakresie wymienionym w art. art. 221 § 1 kodeksu pracy będą przetwarzane w celu: realizacji procesu rekrutacji (podstawa prawna: 221 § 1 kodeksu pracy w zw. z art. 6 ust. 1 lit. c. Rozporządzenia  z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych – dalej „Rozporządzenie”) w ramach realizacji obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze danych. Podanie danych w tym zakresie jest dobrowolne, ale konieczne dla wzięcia udziału w rekrutacji.
  3. Pani/Pana dane osobowe w zakresie wizerunku będą przetwarzane jeżeli wyrazi Pani/Pan na to dobrowolną zgodę. Za wyrażenie zgody uznaje się przesłanie dokumentu rekrutacyjnego (w postaci CV) wraz ze zdjęciem (podstawa prawna: 221 § 1 kodeksu pracy w zw. z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia).
  4. Podanie danych i wyrażenie zgody na przetwarzanie wizerunku jest dobrowolne i nie wpływa na możliwość udziału w rekrutacji (nie będzie podstawą niekorzystnego traktowania kandydata i nie będzie stanowiło przyczyny uzasadniającej odmowę zatrudnienia).  
  5. Zgoda, o której w pkt. 3 może zostać cofnięta w każdej chwili bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  6. Dane osobowe zbierane w celu realizacji procesu rekrutacji będą przetwarzane przez okres 3 miesięcy. W razie cofnięcia zgody na wykorzystanie wizerunku dane te zostaną niezwłocznie usunięte.
  7. Przewidywane kategorie odbiorców danych:, pracownicy działu HR oraz kadra kierownicza decydująca o zatrudnieniu. Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego. 
  8. Przysługuje Pani/Panu prawo do żądania od Administratora dostępu do danych osobowych dotyczących swojej osoby, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Przysługuje Pani/Panu także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych albo Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych).
  9. Administrator wyznaczył Inspektora ochrony danych, który jest upoważniony do działania we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania Pani/Pana danych osobowych oraz korzystania z praw związanych z przetwarzaniem danych, umożliwiając z nim kontakt według następujących danych kontaktowych:

1)      [email protected], lub

2)      Rankomat ul. Wolska 88, 01-141 Warszawa

Grupa eBroker

Account Manager

Grupa eBrokerO firmie

Rekrutacja zdalna

Rekrutacja zdalna

To wyróżnienie ofert oznacza, że cały proces rekrutacyjny jest prowadzony zdalnie. Dowiedz się więcej
Rekrutacja zdalna

Grupa eBroker

księdza Biskupa Władysława Bandurskiego 34

Kraków

Rankomat.pl to największa w Polsce porównywarka ubezpieczeń, produktów finansowych
oraz ofert GSM.
Aktualnie w związku z rozwojem nowych projektów, poszukujemy pracownika na stanowisko:

Account Manager
Miejsce pracy: Kraków
 

Zakres obowiązków:

  • Sprzedaż powierzchni reklamowych w serwisach całej Grupy
  • Sprzedaż kampanii mailingowych na wewnętrzną bazę mailingową
  • Sprzedaż kampanii SMS na wewnętrzną bazę numerów
  • Bieżący kontakt z klientem i obsługa prowadzonych kampanii
  • Posykiwanie nowych klientów
  • Działania mające na celu optymalizacje prowadzonych kampanii
  • Raportowanie prowadzonych działań
  • Przygotowywanie statystyk dotyczących prowadzonych kampanii
  • Aktywna współpraca z działem sprzedaży
  • Aktywne uczestniczenie w budowaniu długofalowej strategii sprzedaży powierzchni reklamowych
  • Podstawowa obsługa narzędzi i systemów do prowadzenia kampanii reklamowych
  • Bieżąca współpraca z innymi działami mająca na celu optymalizacje prowadzonych kampanii

Wymagania:

  • Minimum dwuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Znajomość branży reklamy w internecie (e- mail marketing)
  • Znajomość strategii sprzedaży
  • Umiejętność budowania długofalowych relacji z klientem
  • Znajomość podstawowych modeli współpracy i definicji funkcjonujących w branży
  • Znajomość narzędzi do prowadzenia i mierzenia kampanii w internecie (Google
  • Analitycs, Adserver, Adsense itd.)
  • Umiejętność mierzenia efektywności kampanii oraz wyciągania wniosków ze statystyk
  • Umiejętność szybkiego przyswajania wiedzy
  • Język angielski w stopniu komunikatywnym

Oferujemy:

  • Umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Możliwość pracy zdalnej
  • Elastyczne godziny pracy
  • Szkolenia oraz możliwość rozwoju zawodowego
  • Dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej
  • Dofinansowanie do karty sportowej
  • Dofinansowanie do lekcji języka angielskiego

Jeśli zainteresowała Cię nasza oferta, wyślij CV klikając w przycisk aplikowania.

Rankomat.pl to największa w Polsce porównywarka ubezpieczeń, produktów finansowych
oraz ofert GSM.
Aktualnie w związku z rozwojem nowych projektów, poszukujemy pracownika na stanowisko:

Account Manager
Miejsce pracy: Kraków
 

Zakres obowiązków:

  • Sprzedaż powierzchni reklamowych w serwisach całej Grupy
  • Sprzedaż kampanii mailingowych na wewnętrzną bazę mailingową
  • Sprzedaż kampanii SMS na wewnętrzną bazę numerów
  • Bieżący kontakt z klientem i obsługa prowadzonych kampanii
  • Posykiwanie nowych klientów
  • Działania mające na celu optymalizacje prowadzonych kampanii
  • Raportowanie prowadzonych działań
  • Przygotowywanie statystyk dotyczących prowadzonych kampanii
  • Aktywna współpraca z działem sprzedaży
  • Aktywne uczestniczenie w budowaniu długofalowej strategii sprzedaży powierzchni reklamowych
  • Podstawowa obsługa narzędzi i systemów do prowadzenia kampanii reklamowych
  • Bieżąca współpraca z innymi działami mająca na celu optymalizacje prowadzonych kampanii

Wymagania:

  • Minimum dwuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Znajomość branży reklamy w internecie (e- mail marketing)
  • Znajomość strategii sprzedaży
  • Umiejętność budowania długofalowych relacji z klientem
  • Znajomość podstawowych modeli współpracy i definicji funkcjonujących w branży
  • Znajomość narzędzi do prowadzenia i mierzenia kampanii w internecie (Google
  • Analitycs, Adserver, Adsense itd.)
  • Umiejętność mierzenia efektywności kampanii oraz wyciągania wniosków ze statystyk
  • Umiejętność szybkiego przyswajania wiedzy
  • Język angielski w stopniu komunikatywnym

Oferujemy:

  • Umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Możliwość pracy zdalnej
  • Elastyczne godziny pracy
  • Szkolenia oraz możliwość rozwoju zawodowego
  • Dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej
  • Dofinansowanie do karty sportowej
  • Dofinansowanie do lekcji języka angielskiego

Jeśli zainteresowała Cię nasza oferta, wyślij CV klikając w przycisk aplikowania.

Ogłoszenie archiwalne