General Manager

Kreatywna Grupa Gastronomiczna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.kO firmie

  • Gdańsk, pomorskie

  • Ogłoszenie wygasło 1 dzień temu
  • Umowa o pracę, Kontrakt B2B
  • Pełny etat
  • Menedżer

Instynkt Food Group od ponad 15 lat zrzesza jedne z najprężniejszych konceptów gastronomicznych, obecnych na rynku warszawskim.
Od 2017 roku Instynkt Food Group w ramach rozwoju firmy prowadzi silną ekspansję w Polskiej gastronomii, otwierając kolejne lokale w Gdańsku i Katowicach.
W skład IFG wchodzą restauracje tj. Banjaluka, AIOLI, MOMU i Sing Sing

General Manager

Opis stanowiska:

  • dbanie o całość funkcjonowania restauracji zgodnie ze standardami wyznaczonymi przez Zarząd firmy
  • wspólnie z podległymi pracownikami i współpracownikami dbałość o wizerunek restauracji
  • dbanie o spójność oraz założenia konceptu
  • nadzór nad przygotowaniem restauracji do przyjęcia gości według check listy
  • codzienne raportowanie wyników sprzedażowych restauracji – raport zakupów
  • codzienne raportowanie wydatków oraz kosztów restauracji - raport kosztów, pliki zakupów
  • czynny udział w kontroli pracy na sali
  • udział w procesie rekrutacji oraz procesie szkolenia pracowników
  • zapoznanie podległych pracowników z zakresami obowiązków oraz regulaminami
  • zachowanie zasad i standardów obsługi gości w restauracji
  • dbałość o porządek
  • przedstawianie do akceptacji Zarządu kosztorysów na zakup wszelkiego rodzaju potrzebnego sprzętu
  • przeprowadzanie oraz kontrola remanentów magazynowych, barowych, kuchennych oraz sprzętu drobnego
  • wydawanie towaru z magazynów (chemia, asortyment baru, sprzęt drobny)
  • współpraca z działem księgowości na poziomie rozliczeń utargów, faktur, dokumentów księgowych według określonych procedur
  • współpraca z działem marketingu zgodnie z zasadami wewnętrznymi
  • przestrzeganie oraz wdrażanie wszelkich regulacji BHP, PPOŻ, HACCAP.
  • codzienna weryfikacja i sprawdzenia check list z dnia poprzedniego
  • odpowiedzialność za okresowe przeglądy sprzętu kuchennego oraz wentylacji i klimatyzacji oraz daty zakończenia gwarancji na dany sprzęt.
  • nadzór nad organizacją cateringów i eventów
  • realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych i marketingowych
  • nadzór nad przestrzeganiem zapisów umów sponsorskich
  • terminowość w wykonywaniu zleconych zadań
  • dbałość i przestrzeganie kultury osobistej podległego personelu

Wymagania:

  • minimum 5 lat doświadczenia w pracy na kluczowych stanowiskach kierowniczych w branży gastronomicznej,
  • umiejętność opracowywania i wdrażania procedur,
  • kreatywne zarządzanie,
  • umysł analityczny,
  • zdolności kierownicze i organizatorskie, zaangażowanie, energia i pasja do pracy,
  • dyspozycyjność,
  • samodzielność,
  • duża odporność psychiczna,

Oferujemy:

  • umowa o pracę lub umowa B2B,
  • atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od wyników
  • elastyczny czas pracy,
  • inne profity
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy