KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KANDYDATA DO PRACY

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, informuję, że:

  1. Administratorem Twoich danych osobowych podanych w dokumentach rekrutacyjnych jest „Dradura Polska” sp. z o. o. z siedzibą w Łodzi, ul. Techniczna 8/10, 92-518 Łódź.
  2. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w celach udziału w procesie rekrutacyjnym oraz - w przypadku wyrażenia na to zgody- kolejnych procesach rekrutacyjnych.  
  3. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym, a w przypadku wyrażenia na to zgody – również w kolejnych procesach rekrutacyjnych.
  4. Przetwarzanie podanych danych osobowych w toku obecnej rekrutacji odbywa się w oparciu o dobrowolnie wyrażoną zgodę (art. 6 ust. 1 lit. a) RODO). Przetwarzanie danych osobowych w dalszych procesach rekrutacyjnych odbywa się na podstawie zgody (art. 6 ust. 1 lit. a) RODO).
  5. Twoje dane osobowe będą mogły być również przetwarzane niezależnie od wyrażonej zgody, w związku z dochodzeniem/obroną roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f) RODO).
  6. Masz prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych oraz prawo do złożenia oświadczenia o cofnięciu każdej wyrażonej zgody w każdym czasie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  7. Masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeśli uznasz, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy.
  8. Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez okres nie dłuższy niż przez czas trwania procesu rekrutacji. W razie wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych również w kolejnych procesach rekrutacyjnych Twoje dane osobowe będą przetwarzane w tym celu do ich zakończenia.
  9. Twoje dane osobowe nie będą przekazywane innym odbiorcom, ani do państw trzecich/organizacji międzynarodowych.
DRADURA Polska Sp. z o.o.

Inżynier Procesu

DRADURA Polska Sp. z o.o.O firmie

DRADURA Polska Sp. z o.o.

Techniczna 8

Łódź

top
Dradura Polska jest największym zakładem produkcyjnym w międzynarodowej grupie Dradura z główną siedzibą w Niemczech. Firma utworzona w roku 2004 w Łodzi, w centralnej Polsce, ma wiodącą pozycję w wytwarzaniu wyrobów z drutu, szczególnie koszy do zmywarek i wyposażenia piekarników. Dostarczamy nasze produkty do największych przedsiębiorstw z branży AGD.
 
Aktualnie poszukujemy osoby, która chciałaby dołączyć do naszego zespołu inżynierów na stanowisku:
Inżynier Procesu
Miejsce pracy: Łódź

Zakres odpowiedzialności:

  • Optymalizacja procesu produkcyjnego pod względem kosztów, jakości oraz wydajności
  • Wdrażanie nowych produktów oraz projektów
  • Monitorowanie efektywności procesu produkcyjnego (wskaźniki OEE , scrap)
  • Analizowanie niezgodności w procesie
  • Zapewnienie ciągłości produkcji pod kątem technologicznym
  • Optymalizacja czasów produkcji oraz przezbrojeń (SMED)
  • Poprawa ergonomii pracy na stanowiskach produkcyjnych
  • Tworzenie i modyfikacja instrukcji pracy na stanowiskach produkcyjnych
  • Mierzenie i normowanie czasów i wydajności pracy maszyn
  • Zapewnienie wsparcia technicznego i szkolenia dla pracowników działów produkcji
  • Sporządzanie raportów i analiz z bieżącej pracy
  • Określenie cyklu produkcyjnego

Kluczowe wymagania:

  • Minimum roczne doświadczenie na analogicznym stanowisku
  • Wykształcenie wyższe techniczne – Automaty, Mechanika i Budowa Maszyn i pokrewne
  • Znajomość podstaw mechaniki, elektryki i budowy maszyn
  • Język angielski – preferowany poziom min. B1/B2
  • Umiejętność czytanie rysunku technicznego
  • Mile widziana znajomość oprogramowania CAD

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w firmie z niemieckim kapitałem
  • Możliwość udziału w szkoleniach językowych na terenie firmy
  • Atrakcyjny pakiet świadczeń pozapłacowych – dofinasowanie do posiłków, prywatnej opieki medycznej, karty sportowej, ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
  • Ciekawe wyzwania zawodowe
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
aplikuj
Prosimy o przesyłanie cv z załączoną formułą:
 
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez „Drahtzug Stein Łódź” Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi dla celów aktualnie prowadzonej rekrutacji oraz rekrutacji przyszłych. Przysługuje mi prawo dostępu do treści danych i ich poprawiania.”
Dradura Polska jest największym zakładem produkcyjnym w międzynarodowej grupie Dradura z główną siedzibą w Niemczech. Firma utworzona w roku 2004 w Łodzi, w centralnej Polsce, ma wiodącą pozycję w wytwarzaniu wyrobów z drutu, szczególnie koszy do zmywarek i wyposażenia piekarników. Dostarczamy nasze produkty do największych przedsiębiorstw z branży AGD.
 
Aktualnie poszukujemy osoby, która chciałaby dołączyć do naszego zespołu inżynierów na stanowisku:
Inżynier Procesu

Zakres odpowiedzialności:

  • Optymalizacja procesu produkcyjnego pod względem kosztów, jakości oraz wydajności
  • Wdrażanie nowych produktów oraz projektów
  • Monitorowanie efektywności procesu produkcyjnego (wskaźniki OEE , scrap)
  • Analizowanie niezgodności w procesie
  • Zapewnienie ciągłości produkcji pod kątem technologicznym
  • Optymalizacja czasów produkcji oraz przezbrojeń (SMED)
  • Poprawa ergonomii pracy na stanowiskach produkcyjnych
  • Tworzenie i modyfikacja instrukcji pracy na stanowiskach produkcyjnych
  • Mierzenie i normowanie czasów i wydajności pracy maszyn
  • Zapewnienie wsparcia technicznego i szkolenia dla pracowników działów produkcji
  • Sporządzanie raportów i analiz z bieżącej pracy
  • Określenie cyklu produkcyjnego

Kluczowe wymagania:

  • Minimum roczne doświadczenie na analogicznym stanowisku
  • Wykształcenie wyższe techniczne – Automaty, Mechanika i Budowa Maszyn i pokrewne
  • Znajomość podstaw mechaniki, elektryki i budowy maszyn
  • Język angielski – preferowany poziom min. B1/B2
  • Umiejętność czytanie rysunku technicznego
  • Mile widziana znajomość oprogramowania CAD

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w firmie z niemieckim kapitałem
  • Możliwość udziału w szkoleniach językowych na terenie firmy
  • Atrakcyjny pakiet świadczeń pozapłacowych – dofinasowanie do posiłków, prywatnej opieki medycznej, karty sportowej, ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
  • Ciekawe wyzwania zawodowe
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
Prosimy o przesyłanie cv z załączoną formułą:
 
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez „Drahtzug Stein Łódź” Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi dla celów aktualnie prowadzonej rekrutacji oraz rekrutacji przyszłych. Przysługuje mi prawo dostępu do treści danych i ich poprawiania.”

Ogłoszenie archiwalne