Szef Kuchni

Wings Hotels Sp. z o.o.O firmie

  • Wrocław

    dolnośląskie
  • Ogłoszenie wygasło 4 lat temu
  • Kierownik
5* prestiżowy Hotel we Wrocławiu poszukuje osoby na stanowisko:
Szef Kuchni
Miejsce pracy: Wrocław

Do głównych zadań Szefa Kuchni należeć będzie:

  • planowanie i realizacja produkcji,
  • kontrola zamówień jakościowo i ilościowo oraz optymalizacja kosztów,
  • dbałość o procedury ustawowe i HACCP,
  • opracowywanie i aktualizacja menu,
  • ustalanie menu imprez okolicznościowych,
  • organizacja i nadzór pracy pracowników kuchni,
  • szkolenie pracowników.

Idealny kandydat:

  • posiada co najmniej pięcioletnie doświadczenie w gastronomii na podobnym stanowisku,
  • posiada umiejętność optymalizacji kosztów produkcji,
  • posiada dużą wiedzę w zakresie HACCP,
  • posiada wysoce rozwinięty zmysł w kwestii czystości i higieny pracy w kuchni,
  • bardzo dobrze zarządza ludźmi.
Oferujemy:
  • pracę w prestiżowym Hotelu o silnej pozycji na rynku,
  • stabilne zatrudnienie w profesjonalnym zespole,
  • możliwości rozwoju zawodowego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV oraz listu motywacyjnego

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnych i przyszłych procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. z 2002 r., poz. 101, nr 926).
5* prestiżowy Hotel we Wrocławiu poszukuje osoby na stanowisko:
Szef Kuchni

Do głównych zadań Szefa Kuchni należeć będzie:

  • planowanie i realizacja produkcji,
  • kontrola zamówień jakościowo i ilościowo oraz optymalizacja kosztów,
  • dbałość o procedury ustawowe i HACCP,
  • opracowywanie i aktualizacja menu,
  • ustalanie menu imprez okolicznościowych,
  • organizacja i nadzór pracy pracowników kuchni,
  • szkolenie pracowników.

Idealny kandydat:

  • posiada co najmniej pięcioletnie doświadczenie w gastronomii na podobnym stanowisku,
  • posiada umiejętność optymalizacji kosztów produkcji,
  • posiada dużą wiedzę w zakresie HACCP,
  • posiada wysoce rozwinięty zmysł w kwestii czystości i higieny pracy w kuchni,
  • bardzo dobrze zarządza ludźmi.
Oferujemy:
  • pracę w prestiżowym Hotelu o silnej pozycji na rynku,
  • stabilne zatrudnienie w profesjonalnym zespole,
  • możliwości rozwoju zawodowego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV oraz listu motywacyjnego

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnych i przyszłych procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. z 2002 r., poz. 101, nr 926).

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy